Akun käyttöikä ja lataus

• > Minkälainen akku on ConnectClipin sisällä?

ConnectClip sisältää litiumioniakun.

• > Kuinka kauan ConnectClipin akun kestää latautua 0 %:sta 100 %:iin?

ConnectClipin akun latautuminen täyteen kestää kaksi tuntia.

• > Voinko jättää ConnectClipin latautumaan yön yli?

Kyllä, voit jättää ConnectClipin latautumaan yön yli.

• > Kuinka monta tuntia ConnectClipiä voidaan käyttää suoratoistoon ja/tai etämikrofonitilassa täyttä latausta kohti?

Tyypillinen täyden latauksen kapasiteetti on 16 tuntia neljän tunnin suoratoistolla (esim. kaksi tuntia äänen suoratoistoa ja kaksi tuntia puhelimen käyttöä) ja 12 tuntia valmiustilassa tai 36 tuntia valmiustilassa (käynnistettynä, ei suoratoistoa).

• > Vaikuttaako ConnectClipin käyttö kuulokojeitteni akun käyttöikään?

Kyllä, ConnectClipin käyttö voi vähentää kuulokojeittesi akun käyttöikää erityisesti äänen suoratoiston aikana.

• > Vaikuttaako ConnectClipin käyttö matkapuhelimeni akun käyttöikään?

Kyllä, ConnectClipin (tai minkä muun tahansa Bluetooth-laitteen) käyttö matkapuhelimesi kanssa saattaa lyhentää sen akun käyttöikää.

• > Onko latausajassa ero käytettäessä USB-kaapelia verrattuna virtalähteen käyttöön?

Se riippuu laitteesta, jota käytät ConnectClipin lataukseen. Suosittelemme aina mukana toimitetun virtalähteen käyttöä optimaalisen latauksen varmistamiseksi.

• Voinko kytkeä mukana toimitetun USB-kaapelin puhelimen laturin USB-liitäntään?

Kyllä, voit kytkeä USB-kaapelin puhelimen laturin USB-liitäntään. Suosittelemme kuitenkin mukana toimitetun virtalähteen käyttöä optimaalisen latauksen varmistamiseksi.

• Voinko kytkeä USB-kaapelin USB-paikkaan tietokoneessa?

Kyllä, voit käyttää mitä tahansa vakiota USB-yhteyttä ConnectClipin lataamiseen. Jotkin tietokoneet kuitenkin sammuttavat USB:n tehon virransäästötilassa. Suosittelemme aina mukana toimitetun virtalähteen käyttöä optimaalisen latauksen varmistamiseksi.

• Voiko ConnectClipin jättää lataukseen muutamaksi päiväksi, jos en käytä sitä.

Kyllä, voit jättää ConnectClipin liitettynä, kun se ei ole käytössä. Suosittelemme kuitenkin sen irrottamista, jos se on täyteen ladattu eikä käytössä.

• Kuinka usein minun tulisi ladata ConnectClip uudelleen, kun se ei ole käytössä?

Suosittelemme laitteen latausta vähintään kolmen kuukauden välein, kun laite ei ole käytössä. Näin välitetään akun heikkeneminen.

• Himmenevätkö ConnectClipin LED-merkkivalot, kun ConnectClipin akun lataus heikkenee?

Ei, LED-merkkivalot eivät himmene. Kun ConnectClipin akun lataus on alhainen (noin 30 minuuttia jäljellä suoratoistoaikaa), tehon merkkivalo alkaa palaa tasaisesti punaisena. Tämä osoittaa, että sinun täytyy ladata ConnectClip.