Akun kesto & lataus

• > Kuinka kauan ConnectClipin akku kestää?

720 latauskertaa.

• > Voiko akkua vaihtaa?

Kyllä. Akku voidaan vaihtaa Oticon kuulokojeiden hankintapaikassa.

• > Kuinka kauan kestää ladata ConnectClipin akku täyteen eli 0% - 100%?

2 tuntia.

• > Voiko ConnectClip jättää lataukseen koko yöksi?

Kyllä.

• > Kuinka monta tuntia ConnectClipiä voi käyttää suoratoistoon ja/tai etämikrofonina päivässä?

Tyypillinen päivittäinen käyttöaika on 16 tuntia: 4 tuntia suoratoistoa (esim. 2 tuntia audio suoratoistoa + 2 tuntia puhelinta) + 12 tuntia valmiustilaa. Tai 36 tuntia valmiustilaa (päällä, ei suoratoistoa).

• > Vaikuttaako ConnectClipin käyttö kuulokojeiden paristojen/akun kestoon?

Kyllä, erityisesti audio suoratoistossa kuulokojeiden akkujen/paristojen kesto vähenee.

• > Vaikuttaako ConnectClipin käyttö matkapuhelimen akun kestoon?

Kyllä. Se kuluttaa matkapuhelimen akkua samalla tavalla kuin muutkin Bluetooth -laitteet.

• > Eroaako latausaika, kun käyttää USB-latauskaapelia verrattuna laturiin?

Se riippuu laitteesta, josta lataat. Suosittelemme aina käyttämään laitteen laturia.

Kuinka ladata laite laturilla

• Voinko liittää USB-latauskaapelin puhelimen USB-virtasovittimeen?

Kyllä, voit liittää USB-latauskaapelin puhelinlaturin USB-virtasovittimeen. Suosittelemme laitteen oman laturin käyttämistä.

Kuinka ladata laite laturilla

• Voinko liittää tietokoneen USB-liitäntään?

Kyllä, kaikkia standardi USB-liitäntöjä voi käyttää ConnectClipin lataamiseen. Huomioi, että jotkut tietokoneet sulkevat USB-virtalähteen kun ovat valmiustilassa.

Kuinka ladata laite

• Millainen on ConnectClipin akku?

ConnectClipin akku on litiumioniakku.

• Voinko jättää laitteen lataukseen muutamaksi päiväksi jos en käytä sitä?

Kyllä, voit pitää latauksessa kun et käytä laitetta. Suosittelemme irrottamaan laitteen latauksesta, kun se on ladattu täyteen ja se ei ole käytössä.

• Kuinka kauan lataus kestää jo laite ei ole laturissa ja sitä ei ole käytetty useaan päivään?

Akku kestää useita kuukausia jos ConnectClip ei ole kytketty päälle.