Oticon Opn Play™

Avaa lapsellesi maailma Oticon Opn Playn avulla

Uusi Oticon Opn Play auttaa
lastasi olemaan lapsi

Vanhempana sinulla on varmasti paljon kysymyksiä: Miten lapsesi pärjää päivähoidossa tai koulussa? Saako hän ystäviä? Entä tulevaisuus? Oticon Opn Play on edistyksellinen kuulokoje, joka auttaa lastasi oppimaan, kasvamaan, leikkimään ja osallistumaan.

Hänelle avautuu uusi maailma, ja hän pystyy leikkimään ja nauramaan ystäviensä kanssa sekä unelmoimaan tulevaisuudestaan. Kuten kuka tahansa lapsi.

Anna lapsellesi paremmat oppimismahdollisuudet

Lapset ovat uteliaita tutustumaan heitä ympäröivään maailmaan. Osa tästä tutkimusretkestä tapahtuu korvien kautta. Huonokuuloiset lapset tarvitsevat kuitenkin enemmän tukea sanojen oppimiseen sekä sosiaalisten ja kielellisten taitojen kehittymiseen. Mitä aiemmin he saavat apua, sitä parempi.

Niin kutsuttua tahatonta oppimista tapahtuu, kun lapset oppivat ns. vahingossa heidän ympärillään puhutusta pelkän suoran opetuksen sijaan. Sen vuoksi on olennaista, että lapset pystyvät erottamaan puheen taustahälystä. Oticon Opn Play auttaa huonokuuloista lastasi tulkitsemaan ääniä paremmin.

Lue lisää oppimisesta

Uudenlainen läpimurto lasten
kuulonhuollossa

Oticon Opn Play muodostaa lapsellesi 360° yhteyden maailmaan sekä auttaa lastasi erottamaan merkitykselliset äänet epäolennaisista häiritsevistä äänistä.

Uusi teknologia parantaa puheen selvän saamisesta meluisessa ympäristössä sekä tukee tahatonta oppimista mahdollistamalla usean puhujan seuraamisen ympäristössä.

Perinteisestä teknologiasta mullistavaan avoimeen ääneen

Ennen Oticon Opn Playta niin merkitykselliset kuin merkityksettömät äänet ja melu saattoivat kuormittaa lastasi liikaa, jos hänen kuulokojeessaan oli käytössä perinteiseen teknologiaan perustuva omni-suuntatoiminto. Käytössä saattoi olla myös perinteiseen teknologiaan perustuvaa suuntatoimintoa, joka sulkee ääniä ja rajoittaa oppimismahdollisuuksia.


Oticon Opn Play merkitsee muutosta maailman kuuntelemisesta ympäröivien äänien todelliseen ymmärtämiseen. Tämän uraauurtavan innovaation avulla lapsesi voi nauttia täydestä ja tasapainoisesta äänimaisemasta.

Kuinka lapsesi saa täyden 360° kuulemiskokemuksen

OpenSound Navigator™ -ominaisuus avaa lapsellesi koko äänimaailman. Se muodostaa lapsellesi 360° yhteyden maailmaan sekä auttaa lastasi erottamaan merkitykselliset äänet epäolennaisista häiritsevistä äänistä, ilman tahattoman oppimisen ja turvallisuuden kannalta tärkeiden ympäristöäänien vähentämistä.

Näin OpenSound Navigator auttaa aivoja päättämään ketä ja mitä kuunnella ja vaihtaa huomion sinne, missä sitä tarvitaan. Se on erinomainen tuki lapsellesi koulussa, leikkipuistossa tai liikenteessä.

Jopa 30 % parempi puheesta selvän saaminen*

Testitulokset osoittavat, että Oticon Opn Playn sisältämä uraauurtava teknologia parantaa puheesta selvän saamista jopa 30 % – myös kun kasvot ovat poispäin puhuvasta henkilöstä.

Koska lapset ovat vilkkaita eivätkä aina katso puhuvaa henkilöä kohti, tästä on suuri hyöty. Yhtä merkittävää on myös se, että Oticon Opn Play vähentää kuunteluponnisteluja, jolloin muihin aktiviteetteihin kuten oppimiseen jää enemmän voimia.

 

*Ng 2017, Oticon Whitepaper

Viimeinkin täydellinen istuvuus ilman pelkoa vinkuvista äänistä*

Hyvin istuva kuulokoje on avain optimaaliseen kielen kehitykseen ja oppimiseen. Tähän saakka äänen kierron hallinnassa on usein jouduttu tekemään kompromisseja optimaalisen äänenvahvistuksen ja äänen kierron (korkean vingunnan) välttämisen välillä. OpenSound Optimizer™ tuo tähän muutoksen**.

Uraauurtavan OpenSound Optimizerin ansiosta kuuloalan ammattilaiset voivat säätää optimaalisen vahvistuksen ilman vinkuvan äänen riskiä. Se parantaa lapsesi mukavuutta.

Oticon Opn Play estää ärsyttävän vinkumisen

Joskus tarvittava äänenvahvistus voi johtaa ärsyttävään vinkumiseen, jos jokin tulee liian lähelle kuulokojettasi. Tätä kutsutaan äänen kierroksi. Tällainen ärsyttävä ääni voi syntyä jos korvat ovat kasvaneet tai lasten leikkiessä, halatessa toisiaan tai peittäessään korvansa esimerkiksi hatulla. Äänen kierron hallinta oli hankalaa – kunnes Oticon Opn Play kehitettiin.

Oticon Opn Playn sisältämä uraauurtava proaktiivinen teknologia estää äänen kierron muodostumisen, ilman äänenlaadun ja -selkeyden heikentymistä**. Lapsesi voi nyt seurata keskusteluita, millä on olennainen merkitys kielen kehittymiseen, eikä hänen tarvitse huolehtia ärsyttävästä vinkumisesta.

 

* Määrätyille sovituksille parhaiden toimintatapojen mukaan

** Callaway 2019, Oticon Whitepaper

Yhdistä lapsesi maailmaan

Oticon Opn Play voidaan yhdistää nykyaikaisiin älypuhelimiin ja tablettilaitteisiin. Valinnainen ConnectClip tekee lapsesi kuulokojeesta korkealaatuisen kuulokkeen. Sen ansiosta lapsesi voi käyttää musiikin ja elokuvien suoratoistoa, puheluita ja monia muita älypuhelimien, tablettilaitteiden ja kannettavien tietokoneiden toimintoja.

 • ConnectClip

  Oticonin ConnectClip -etämikrofoni helpottaa lapsesi kommunikointia ystävien ja perheenjäsenten kanssa kauempaa tai suuressa hälinässä. Siitä on apua niin luokkahuoneessa, autossa, leikkipuistossa kuin ollessasi kävelyllä rattaissa istuvan lapsesi kanssa.

  Lue lisää

 • EduMic

  EduMic on etämikrofoni, joka lähettää opettajan äänen langattomasti lapsesi kuulokojeeseen. Tämä tekee siitä ihanteellisen kumppanin meluisissa luokkahuoneissa ja käytävillä sekä urheilukentillä, missä opettaja voi olla jonkin matkan päässä.

  Lue lisää

 • Oticon ON


  Oticon ON tarjoaa laajan valikoiman toimintoja, jotka täydentävät Oticon Opn Playn erinomaisia ääniominaisuuksia.

  Se tekee akun tilan tarkastamisen helpoksi ja sen avulla lapsesi tai sinä voit säätää äänenvoimakkuutta ja vaihdella ohjelmien, asetusten ja muiden välillä. Sovellus sisältää myös ”Etsi kuulokojeeni” -toiminnon, jos kuulokojeet katoavat.

  Lue lisää

Tuoteperhe, jossa huippuluokan suorituskyky

Lapsesi ja sinä voitte valita neljästä eri mallista ja useista väreistä. Kaikki on suunniteltu avaamaan lapsesi maailmaa sekä antamaan lapsellesi ylivertaista tukea.

Katso eri Oticon Opn Play -mallit

Tehoa koko päiväksi – joka päivä

Oticon Opn Play miniRITE R -kuulokojeiden kanssa toimitetaan tyylikäs, huipputason latausasema sekä pitkäkestoiset ladattavat akut. Vain kolmen tunnin lataus latausasemassa riittää takaamaan kuulokojeen käytettävyyden koko päivän, suoratoisto mukaan lukien.*

Litiumioniakun suorituskyky vaihtelee kuulonaleneman, elämäntavan ja suoratoistokäytön määrän mukaan.

Lue lisää Oticonin ladattavista laitteista

Suunniteltu kestämään
lapsuuden koettelemuksia

Oticon Opn Play huolehtii erinomaisesti kuulonhuollosta – lapsesi turvallisuutta ja hyvinvointia vaarantamatta.

Kestävyys

Oticon Opn Play -kuulokojeiden suunnittelussa on erityisesti huomioitu lasten aktiivisuus ja turvallisuus.


Lukittava paristokotelo

Kehittämämme suoja pitää uteliaat sormet poissa laitteen paristosta.


Ei sisällä allergeenejä

Allergioiden vähentämiseksi olemme varmistaneet, että kuulokojeemme eivät sisällä yli 200 mahdollisesti vahingollista materiaalia, kuten ftalaattia. Kuulokojeissamme on bioyhteensopiva pinnoite, ja ne ovat täysin allergiatestattuja.

IP68-luokitus

Oticonin kuulokojeilla on IP68-luokan pöly- ja vedenkestävyys. Ne kestävät kosteutta ja vaihtelevia lämpötiloja.


LED-merkkivalo takaa täydellisen mielenrauhan

LED-merkkivalo kertoo lapsen huoltajille ja opettajille pariston toimivan oikein.

Etsi paikallinen kuulokeskus

Tiedustele lähelläsi olevan valtuutetun Oticonin kuuloalan ammattilaiselta kuulontutkimusta lapsellesi tai kysy neuvoa Oticon Opn Play -kuulokojeista ja muusta mahdollisesta.

Etsi kuulokeskus

 • Miksi lapsen kuulolla on niin suuri merkitys

  Lapsesi oppii puhumaan, lukemaan ja kirjoittamaan kuulonsa avulla sekä tarvitsee sitä myös sosiaalisten taitojensa kehittämiseen.

 • Huonokuuloisen lapsen kehityksen tukeminen

  Miten tasapainottaa lapsen suojeleminen ja kannustaminen, niin että lapsi voi nauttia kaikesta, mitä elämä tarjoaa.

 • Tukea vanhemmille

  Vanhempana voit helpottaa lapsesi elämää paljon.

 • Lapsen ympäristö ja sosiaaliset suhteet

  Auta lastasi ymmärtämään kuulokojeiden käyttämisen tärkeys ja kannusta häntä ottamaan vastuuta