Yhteysratkaisut lapsille ja nuorille

Classroom

EduMic - suunniteltu helpottamaan oppimista

Melu, etäisyys äänilähteeseen ja kaikuminen voivat aiheuttaa haasteita luokkahuoneessa lapsille, joilla on kuulonalenema.

EduMic on Oticonin uusi langaton etämikrofonijärjestelmä, joka tukee huonokuuloisia lapsia luokkahuoneessa. EduMic tarjoaa erinomaisen äänenlaadun, jotta lapsi voi kuulla opettajan äänen tasaisena ja selkeänä.

Tutustu esitteeseen

Helppo ratkaisu opettajille

EduMic on helppo käyttää ja mukava kantaa. Sen voi kiinnittää opettajan paitaan tai ripustaa kaulaan hihnalla. Kevyt ja tyylikäs EduMic tarjoaa vakaan signaalin ja se voidaan yhdistää niin moneen kuulokojeeseen kuin tarpeen.

EduMicin kautta opettaja voi myös suoratoistaa äänen tietokoneelta, älytaululta tai tablettilaitteelta suoraan lapsen kuulokojeisiin. Lisäksi EduMic toimii luokkahuoneen nykyisten mikrofonijärjestelmien kanssa.

Käytä kuulokojeita langattomina kuulokkeina

ConnectClipin avulla on helppo soittaa handsfree-puheluita iPhone-®, Android™- ja muilla älypuhelimilla.

ConnectClip lähettää soittajan äänen suoraan kuulokojeisiin samalla, kun ja sisäänrakennettu mikrofoni välittää lapsen puheen selkeänä soittajalle.

Kuulet puheen kauempaa ja melussa

ConnectClip toimii myös etämikrofonina. Sen voi kiinnittää paitaan, jolloin puhe kuuluu suoraan sen kautta. ConnectClip antaa lisätukea meluisissa paikoissa ja äänilähteen ollessa kauempana, kuten autossa tai leikkipuistossa.

Katsele TV:tä kuulokojeiden kanssa

Oticonin TV-sovitin 3.0 muuntaa kuulokojeet langattomiksi stereokuulokkeiksi toistamalla äänen TV:stä suoraan kuulokojeisiin.

TV-sovitin toimii jopa 15 metrin etäisyydelle ja voidaan yhdistää lähes mihin tahansa äänilähteeseen mukana toimitetuilla kaapeleilla.

Oticon ON-sovellus

Oticon On -sovellus mahdollistaa kuulokojeiden seurannan ja ohjaamisen suoraan älypuhelimesta. Voit tarkistaa paristojen ja akun tilan, ohjata kuulokojeiden Bluetooth-yhteyksiä ja paljon muuta.

Lue lisää Oticon ON -sovelluksesta

Oticon Amigo -luokkahuonejärjestelmä

Oticon Amigo -FM-järjestelmä yhdistää opettajan ja lapsen. Se parantaa merkittävästi signaalin ja melun suhdetta lähettämällä signaalin suoraan kuulokojeisiin.

Lue lisää Oticon Amigo FM:stä

ConnectLine

Käytätkö kuulokojeita, joissa on 2,4 GHz:n langaton teknologia?

Lue lisää ConnectLine-ratkaisustamme