Yhteysratkaisut lapsille ja nuorille

Classroom

EduMic - suunniteltu helpottamaan oppimista

Melu, etäisyys äänilähteeseen ja kaikuminen voivat aiheuttaa haasteita luokkahuoneessa lapsille, joilla on kuulonalenema.

EduMic on Oticonin uusi langaton etämikrofonijärjestelmä, joka tukee huonokuuloisia lapsia luokkahuoneessa. EduMic tarjoaa erinomaisen äänenlaadun, jotta lapsi voi kuulla opettajan äänen tasaisena ja selkeänä.

Tutustu esitteeseen

Helppo ratkaisu opettajille

EduMic on helppo käyttää ja mukava kantaa. Sen voi kiinnittää opettajan paitaan tai ripustaa kaulaan hihnalla. Kevyt ja tyylikäs EduMic tarjoaa vakaan signaalin ja se voidaan yhdistää niin moneen kuulokojeeseen kuin tarpeen.

EduMicin kautta opettaja voi myös suoratoistaa äänen tietokoneelta, älytaululta tai tablettilaitteelta suoraan lapsen kuulokojeisiin. Lisäksi EduMic toimii luokkahuoneen nykyisten mikrofonijärjestelmien kanssa.

Käytä kuulokojeita langattomina kuulokkeina

Voit nauttia handsfree-puheluista ja äänen suoratoistosta käyttämällä kuulokojeitasi, jolloin kuulokojeesi muodostavat yhteyden puhelimeesi tai laitteeseesi Bluetoothin® kautta.

Jos sinulla on yhteensopiva iPhone® tai iPad® ja yhteensopivat kuulokojeet, voit yhdistää suoraan ilman mitään muuta laitetta. Jos näin ei ole, käytät yksinkertaisesti ConnectClipiä ja otat handsfree-puhelut käyttöön käytännöllisesti katsoen millä tahansa nykyaikaisella älypuhelimella tai laitteella ja kaikilla Oticon Bluetooth -kuulokojeella.

Katso kuulokojeiden yhteensopivuusopas

Kuulet puheen kauempaa ja melussa

ConnectClip toimii myös etämikrofonina. Sen voi kiinnittää paitaan, jolloin puhe kuuluu suoraan sen kautta. ConnectClip antaa lisätukea meluisissa paikoissa ja äänilähteen ollessa kauempana, kuten autossa tai leikkipuistossa.

Katsele TV:tä kuulokojeiden kanssa

Oticonin TV-sovitin 3.0 muuntaa kuulokojeet langattomiksi stereokuulokkeiksi toistamalla äänen TV:stä suoraan kuulokojeisiin.

TV-sovitin toimii jopa 15 metrin etäisyydelle ja voidaan yhdistää lähes mihin tahansa äänilähteeseen mukana toimitetuilla kaapeleilla.

Oticon Companion

Oticon Companion -sovellus mahdollistaa kuulokojeiden seurannan ja ohjaamisen suoraan älypuhelimesta. Voit tarkistaa paristojen tai akun tilan, ohjata kuulokojeiden Bluetooth-yhteyksiä ja paljon muuta.

Lue lisää sovelluksesta

Oticon Amigo -luokkahuonejärjestelmä

Oticon Amigo -FM-järjestelmä yhdistää opettajan ja lapsen. Se parantaa merkittävästi signaalin ja melun suhdetta lähettämällä signaalin suoraan kuulokojeisiin.

Lue lisää Oticon Amigo FM:stä

ConnectLine

Käytätkö kuulokojeita, joissa on 2,4 GHz:n langaton teknologia?

Lue lisää ConnectLine-ratkaisustamme