ConnectLine

Puhelinkeskustelut, videopuhelut, musiikin kuuntelu ja television katselu. ConnectLine auttaa sinua pitämään yhteyttä myös kaukana asuviin läheisiisi ja nauttimaan monimuotoisesta viihteestä.

Yksi täydellinen
integroitu järjestelmä

ConnectLine on laitesarja, jonka avulla voit saada yhteyden laajaan valikoimaan viestintä- ja viihdesovelluksia – muuttaen kuulokojeesi henkilökohtaisiksi langattomiksi kuulokkeiksi.

ConnectLine parantaa viestintää joka tasolla. Kasvotusten keskustelusta tulee selkeämpää ja helpommin hallittavaa. Television katselusta, musiikin kuuntelusta, videopuheluista ja puhelimessa puhumisesta tulee helpompaa kuin koskaan ennen. ConnectLine on ratkaisu, joka tarjoaa eniten yhteysmahdollisuuksia yhdessä järjestelmässä.


Streamer Pro – henkilökohtainen kaukosäädin

Streamer Pro – ConnectLinen sydän – antaa sinulle täyden vallan. Et hallitse vain ohjelmien- tai voimakkuuden vaihtoa, vaan myös kaikkia ääniperusteisen tiedon, viihteen ja kommunikaation lähteitä.

Poimimalla äänisignaalin ja lähettämällä sen suoraan molempiin korviin Streamer-laite muuttaa kuulokojeparin pieniksi langattomiksi kuulokkeiksi. Äänisignaalit täsmäävät täydellisesti mahdolliseen kuvamateriaaliin ilman havaittavaa viivettä lähetyksessä. Tämä muuttaa kaiken television katselussa tai tietokoneen käytössä. 

Streamer Pro on täysin integroitu järjestelmä, joka on kehitetty ja testattu kuulokojeen käyttäjiä varten, niin että sen jokapäiväinen käyttö olisi yksinkertaista ja intuitiivista. MP3-soitinta muistuttava Streamer roikkuu kaulassa ja sisältää kolme erillistä perustoimintopainikketta: puhelin, TV ja mikrofoni. Streamer Pro sopii yhteen kaikkien Oticonin langattomien kuulokojeiden ja ConnectLine-laitteiden kanssa, joten päivitykset sujuvat saumattomasti ja vaikeuksitta.

 • Pitkä akun kesto

  Jopa kahdeksan tuntia suoratoistoa kokopäiväiseen käyttöön.

 • Pienikokoinen ja käyttäjäystävällinen malli

  Kohokuvioidut kumiset kulmat helpottavat käsittelyä ja kädessä pitämistä.

 • Intuitiivinen käyttö

  Kolmen painikkeen ansiosta halutun sovelluksen valitseminen ja käynnistys käy välittömästi.

Mitä sinä haluat tehdä?

Kuulokojeet ja Streamer Pro toimivat yhtenä integroituna järjestelmänä, joka siirtää äänen langattomasti televisiosta, puhelimesta, tietokoneesta ja monista muista laitteista kuulokojeeseen. Lue lisää erilaisista vaihtoehdoista.

Television katselu

Katso televisiota miellyttävällä äänenvoimakkuudella TV-sovittimella

Lue lisää

Musiikin kuuntelu

Liitä kuulokojeet MP3-soittimeen

Lue lisää

Käytä tietokonetta tai tablettia 

Välittää äänet suoraan kuulokojeisiin

Lue lisää

Käytä puhelinta 

Soita ja vastaanota selkeitä handsfree-puheluita

Lue lisää

Käytä matkapuhelinta 

Soita ja vastaanota selkeitä handsfree-puheluita

Lue lisää

Kuuntele opetusta luokkahuoneessa 

FM-vastaanotin poimii tärkeät tiedon jyväset

Lue lisää

Käy elokuvissa, teatterissa tai kirkossa

Yhdistä koje silmukkajärjestelmään induktiokelan avulla

Lue lisää

Syö ravintoloissa tai käy juhlissa 

Keskustele meluisissa ympäristöissä ConnectLine-mikrofonin avulla

Lue lisää

Lue lisää

 • ConnectLine TV:llä voit nauttia television katselusta muiden kanssa

  Kuulet televisio-ohjelman selvästi ja niin, että television äänenvoimakkuus on myös muille sopivalla tasolla. Voit hallita television voimakkuutta yksilöllisesti Streamer Pro:lla. Jos puhelimesi soi television ollessa päällä, voit vastata siihen käyttämällä Streamerin puhelinpainiketta.

 • ConnectLine-puhelimella et enää koskaan ohita puheluita

  ConnectLine-puhelinsovinta käyttämällä sinun ei enää tarvitse pelätä, että tärkeät puhelut jäävät vastaamatta tai oleelliset yksityiskohdat kuulematta. Streamer Pron sisäänrakennetun mikrofonin ansiosta ConnectLine muuttaa kuulokojeen langattomaksi handsfree-ratkaisuksi.

 • ConnectLine-mikrofonin avulla voit nauttia yksityisistä keskusteluista

  Huomaamaton, vaatteisiin kiinnitettävä ConnectLine-mikrofoni liitetään langattomasti Streameriin. Sen avulla voit nauttia selkeistä ja kahdenvälisistä keskusteluista vaativissa kuunteluympäristöissä.

Säilytä itsevarmuutesi

FM:ää käyttävät opiskelijat voivat laajentaa sen toimivuutta luokkaan ja luentosaliin ConnectLine Streamerin avulla. Streamer Pro:hon voidaan yhdistää laaja valikoima FM-vastaanottimia, ja se suoratoistaa FM-signaalin vastaanottimesta molempiin korviin.

Kun FM-vastaanotin liitetään suoraan Streamer Prohon, langaton FM-signaali voidaan toistaa molempiin kuulokojeisiin. Streamerissä on liitin, johon voidaan liittää yleisimmät FM-vastaanottimet. Suosittelemme Amigo FM-vastaanotinta.

Lue lisää Amigo FM:stä

Käytä älypuhelinta kaukosäätimenä

Näppärille älypuhelimien käyttäjille ConnectLine App on ihanteellinen ratkaisu säätää kuulokojeita koskematta kojeisiin tai Streamer Pro:hon. ConnectLine App tekee älypuhelimista tai tableteista älykkäästi  huomaamattoman ja helppokäyttöisen kaukosäätimen ConnectLine ratkaisujen käyttämiseksi.  Pyyhkäise, katso ja valitse ConnectLinen yksilölliset ominaisuudet ja toiminnot.

Download the ConnectLine App

Download the latest version of the ConnectLine app Download the latest version of the ConnectLine app

Apple, Apple-logo, iPhone, iPad ja iPod touch ovat Apple Inc:n USA:ssa ja muissa maissa rekisteröimiä tavaramerkkejä. App Store on Apple Inc. yhtiön palvelumerkki. Android, Google Play ja Google Play ‑logo ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.

Yhteensopivuudesta

ConnectLine App on yhteensopiva iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus:n, iPhone 7:n, iPhone SE:n, iPhone 6s Plus:n, iPhone 6s:n, iPhone 6 Plus:n, iPhone 6:n, iPhone 5s:n, iPhone 5c:n, iPhone 5:n, 9.7-tuuman iPad Pro:n, 12,9-tuuman iPad Pro:n, iPad Air 2:n, iPad Air, iPad:n (4. sukupolvi), iPad mini 4:n, iPad mini 3:n, iPad mini 2:n, iPad minin, ja iPod touch:n (5. ja 6. sukupolvi) kanssa. Lisäksi sovellus vaatii Streamer Pro 1.2 App -yhteyslaitteen tai uudemman. Kun lataa ConnectLine App-sovelluksen iPad:iin, etsi iPhone app-sovelluksia App Storesta. ConnectLine App Android-puhelimiin ja -tabletteihin vaatii Streamer Pro -yhteyslaitteen, jonka ohjelmaversio on 1.3 tai uudempi. Ole ystävällinen ja lue lisää yhteensopivuudesta www.oticon.fi/support.

 • Löydä kuulokeskus

  Kuuloalan ammattilainen tutkii kuulosi ja suosittelee sinulle sopivaa hoitoa.

 • ConnectLinen käyttäminen

  Videot ja ohjeet auttavat sinua aloittamaan ConnectLinen käytön.

 • Ratkaisu

  Tutustu yksilöitävien ja huomaamattomien kuulokojeidemme valikoimaan.

 • Mitä heikentynyt kuulo tarkoittaa?

  Joka kuudes aikuisista omaa jonkinasteisen kuulonaleneman. Lue lisää huonosta kuulosta.