Oticon Opn™ – Made for iPhone -kuulokoje

Yhteydessä maailmaan

Oticon Opn on liitettävissä suoraan iPhoneen®, joten voit käyttää puhelinta kuten kaikki muutkin. Käytä kuulokojettasi stereokuulokemikrofonina puhelinkeskusteluissa tai suoratoista musiikkia suoraan kuulokojeeseesi. Voit hallita äänenvoimakkuutta ja vaihtaa ohjelmasta toiseen napauttamalla.

TV ja musiikki

Muuta kuulokojeesi langattomiksi stereokuulokkeiksi ja nauti suosikkiohjelmistasi haluamallasi äänenvoimakkuudella. TV-sovittimen voi liittää lähes mihin tahansa audiolaitteeseen mukana toimitetuilla kaapeleilla. TV:n stereoääni suoratoistuu suoraan kuulokojeeseesi enintään 15 metrin etäisyydeltä.

Hands-free puhelut ja langattomasti eri äänilähteisiin

Oticon Opn kuulokojeista voi tulla langattomat kuulokkeet nykyaikaisiin älypuhelimiin, tabletteihin ja tietokoneisiin ConnectClipiä käyttämällä.

ConnectClip suoratoistaa puhelinkeskustelusi suoraan kuulokojeisiisi, joten voit puhua kädet vapaina, missä oletkaan. Se toimii käytännössä kaikkien matkapuhelimien kanssa. Voit myös yhdistää langattomasti  tietokoneesta tai tabletista Skype-videopuhelut - tai vain kuunnella musiikkia tai  muuta kiinnostavaa kuulokojeistasi.

Lue lisää ConnectClipistä.

Kaukosäädin

Tämän autonavaimen kokoisen pienen laitteen avulla voit hallita Oticon-kuulokojettasi helposti ja huomaamattomasti. Voit säätää äänenvoimakkuutta, vaihtaa ohjelmasta toiseen tai laittaa kuulokojeen pois päältä.

Mahdollisuuksien maailma

Oticon Opn on maailman ensimmäinen kuulokoje, joka voi muodostaa yhteyden Internetiin IFTTT-verkon (IFTTT.COM) kautta.

Haluatko valojen syttyvän automaattisesti, kun kytket kuulokojeesi päälle? Haluatko saada ilmoituksen kuulokojeeseesi, kun joku on ovellasi?

Käytä internetiin liitettyjä älylaitteita ja palveluja Oticon ON -sovelluksen kautta osana ITFF.com-verkkoa.

Katso miten se toimii

Luo omat yhteytesi

Oticon ON-sovellus

Oticon ON-sovelluksen avulla voit säätää äänenvoimakkuutta, vaihtaa ohjelmaa ja tarkistaa paristojen varauksen. Sovelluksessa on myös kätevä kuulokojeen hakutoiminto, neuvontatoiminto ja linkit käyttöohjeisiin.

Lataa Oticon ON-sovellus.

Download Tinnitus Sound App for iPhone   Download Oticon ON app in Google Play

Apple, Apple-logo, iPhone, iPad ja iPod touch ovat Apple Inc:n USA:ssa ja muissa maissa rekisteröimiä tavaramerkkejä. App Store on Apple Inc. yhtiön palvelumerkki. Android, Google Play ja Google Play ‑logo ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.

Yhteensopivuus

Oticon Opn ja Oticon ON -sovellus ovat yhteensopivia seuraavien laitteiden kanssa: iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone SE, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, 9.7-tuumainen iPad Pro, 12,9-tuumainen iPad Pro, iPad Air 2, iPad Air, iPad (4. sukupolvi), iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini ja iPod touch (5. ja 6. sukupolvi). Laitteissa tulee olla iOS 9.3 tai uudempi. Sovellus tukee myös Apple Watchia. Kun lataat Oticon ON -sovellusta iPadiin, etsi iPhone-sovelluksia App Storesta. Oticon ON -sovellus on yhteensopiva Android™ 6.0 Marshmallow'ta tai uudempaa käyttöjärjestelmää käyttävien laitteiden kanssa.

 • BrainHearing

  Aivot ovat kaikkein tärkein kuulokojeesi. Kerromme miksi

 • Ladattavat tiedostot ja tuki

  Ohjeet muun muassa kuulokojeen hoitamiseen ja puhdistamiseen sekä langattomien lisätarvikkeiden käyttöönottoon.

 • Löydä kuulokeskus

  Kuuloalan ammattilainen testaa kuulosi ja suosittelee sinulle sopivaa hoitoa.

 • Tekniset tiedot

  Tutustu Oticon Opnin teknisiin ominaisuuksiin ja niiden toimintaan.