Connect to your world
Oticonin langattomat vaihtoehdot

Yhteydessä maailmaan

Monet Oticon-kuulokojeista* ovat Made for iPhone®, iPad® ja iPod touch®. Voit suoratoistaa puheluja, musiikkia stereona, videoääntä ja audiokirjoja suoraan kuulokojeisiisi tehden niistä kuulokkeet.

Oticon ON -sovelluksella voit säätää äänenvoimakkuutta, vaihtaa ohjelmaa ja tarkistaa kuulokojeiden paristotason vain sormen napautuksella.

 

*Katso yhteenveto kuulokojeiden yhteensopivuudesta

TV ja musiikki

Muunna kuulokojeesi langattomiksi stereokuulokkeiksi Oticonin TV-sovittimella. TV-sovittimen avulla voit

 • kuulla TV:n selkeästi tai kuunnella musiikkia toistamalla äänen suoraan kuulokojeisiin

 • valita haluamasi kuunteluvoimakkuuden, mutta pitää TV:n äänen muille miellyttävällä tasolla

 • etäohjata suoratoistettavan äänen voimakkuutta Oticon ON -sovelluksella

TV-sovitin toimii jopa 15 metrin etäisyydeltä ja voidaan liittää lähes kaikkiin audiolaitteisiin mukana toimitetuilla johdoilla.

Hands-free puhelut ja langattomasti eri äänilähteisiin

Oticon Opn kuulokojeista voi tulla langattomat kuulokkeet nykyaikaisiin älypuhelimiin, tabletteihin ja tietokoneisiin ConnectClipiä käyttämällä.

ConnectClip suoratoistaa puhelinkeskustelusi suoraan kuulokojeisiisi, joten voit puhua kädet vapaina, missä oletkaan. Se toimii käytännössä kaikkien matkapuhelimien kanssa. Voit myös yhdistää langattomasti  tietokoneesta tai tabletista Skype-videopuhelut - tai vain kuunnella musiikkia tai  muuta kiinnostavaa kuulokojeistasi.

Lue lisää ConnectClipistä.

Kaukosäädin

Tämän autonavaimen kokoisen pienen laitteen avulla voit hallita Oticon-kuulokojettasi helposti ja huomaamattomasti. Voit säätää äänenvoimakkuutta, vaihtaa ohjelmasta toiseen tai laittaa kuulokojeen pois päältä.

Mahdollisuuksien maailma

Oticon Opn on maailman ensimmäinen kuulokoje, joka voi muodostaa yhteyden Internetiin IFTTT-verkon (IFTTT.COM) kautta.

Haluatko valojen syttyvän automaattisesti, kun kytket kuulokojeesi päälle? Haluatko saada ilmoituksen kuulokojeeseesi, kun joku on ovellasi?

Käytä internetiin liitettyjä älylaitteita ja palveluja Oticon ON -sovelluksen kautta osana IFTTT.com-verkkoa.

Katso miten se toimii

ON App

Oticon ON -sovellus

Oticon ON -sovelluksella voit hallita kuulokojeitasi säätämällä äänenvoimakkuutta ja ohjelmaa vain sormen napautuksella. Sovellus hyödyntää lähes rajatonta yhdistettävyyttä ja tarjoaa monia mielenkiintoisia toimintoja: HearingFitness™ auttaa huolehtimaan kuulostasi entistä paremmin, ja IFTTT-toiminnoilla voit luoda helposti omia älykkäitä yhteyksiä. Kuulokoje voi esimerkiksi ilmoittaa, kun saat tekstiviestin tai joku soittaa ovikelloa. 

Lataa Oticon ON -sovellus.

Download Oticon ON app in iTunes Download Oticon ON app in Google Play

Apple, Apple-logo, iPhone, iPad ja iPod touch ovat Apple Inc:n tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity USA:ssa ja muissa maissa. App Store on Apple Inc:n palvelumerkki. Android, Google Play ja Google Play -logo ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.

Yhteensopivuus

Oticon Opn ja Oticon ON -sovellus ovat yhteensopivia seuraavien laitteiden kanssa: iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone SE, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, 9.7-tuumainen iPad Pro, 12,9-tuumainen iPad Pro, iPad Air 2, iPad Air, iPad (4. sukupolvi), iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini ja iPod touch (5. ja 6. sukupolvi). Laitteissa tulee olla iOS 9.3 tai uudempi. Sovellus tukee myös Apple Watchia. Kun lataat Oticon ON -sovellusta iPadiin, etsi iPhone-sovelluksia App Storesta. Oticon ON -sovellus on yhteensopiva Android™ 6.0 Marshmallow'ta tai uudempaa käyttöjärjestelmää käyttävien laitteiden kanssa.

 • BrainHearing

  Aivot ovat kaikkein tärkein kuulokojeesi. Kerromme miksi

 • Ladattavat tiedostot ja tuki

  Ohjeet muun muassa kuulokojeen hoitamiseen ja puhdistamiseen sekä langattomien lisätarvikkeiden käyttöönottoon.

 • Löydä kuulokeskus

  Kuuloalan ammattilainen testaa kuulosi ja suosittelee sinulle sopivaa hoitoa.

 • Tekniset tiedot

  Tutustu Oticon Opnin teknisiin ominaisuuksiin ja niiden toimintaan.