Yhdistä kuulokojeet elämääsi

Voit yhdistää Oticonin Bluetooth®-kuulokojeet moniin erilaisiin elektronisiin laitteisiin ja langattomiin lisävarusteisiin. Siten voit käyttää kuulokojeitasi korkealaatuisina kuulokkeina. Voit soittaa handsfree-puheluita ja suoratoistaa langattomasti TV:n äänen, musiikkia stereoista, videopuheluja, podcasteja, äänikirjoja ja muuta.

Tutustu uusimpiin Oticonin Bluetooth-kuulokojeisiin

Handsfree-viestintää kuulokojeillasi

Käyttääksesi Oticonin Bluetooth-kuulokojeita langattomina kuulokkeina yhdistät yksinkertaisesti kuulokojeesi langattomasti puhelimeesi tai laitteeseesi. Voit sitten soittaa tai vastaanottaa puheluja, videopuheluja, esimerkiksi FaceTime, ja verkkokokouksia.

Pystyt kuulemaan muut ihmiset puheluissasi suoraan kuulokojeissasi samalla, kun kuulokojeittesi mikrofonit poimivat äänesi, joten kaikki puhelussa voivat kuulla sinua.

Tarkista, onko puhelimesi yhteensopiva

Äänen suoratoisto laitteestasi kuulokojeisiin

Kaikki Oticonin Bluetooth-kuulokojeet ovat Made For iPhone® -kuulokojeita. Tämä tarkoittaa, että niitä voidaan käyttää korkealaatuisina stereokuulokkeina äänen suoratoistamiseen iPhonesta, iPadista® ja iPod touchista®.

Voit myös suoratoistaa puhelut iPhonesta ja iPadista kuulokojeisiin. Jos sinulla on yhteensopiva iPhone tai iPad ja yhteensopivat kuulokojeet, voit nauttia suorasta handsfree-viestinnästä suoraan ilman mitään muuta laitetta. Jos näin ei ole, lisäämällä ConnectClipin voit puhua kädet vapaina.

Tarkista, onko iPhonesi yhteensopiva

Jos sinulla on Android-älypuhelin, joka tukee äänen suoratoistoa kuulokojeista (ASHA), ja yhteensopiva kuulokojeet, voit suoratoistaa äänen suoraan puhelimestasi, myös puhelut, kuulokojeisiin. Käyttämällä ConnectClipiä voit puhua kädet vapaina. Jos Android-laitteesi ei tue ASHAa tai jos sinulla on jotkut muut kuulokojeet, tarvitset ConnectClipin, kun haluat suoratoistaa äänen kuulokojeisiin.

Tarkista, onko Android-puhelimesi yhteensopiva

Hands-free puhelut ja langattomasti eri äänilähteisiin

Oticon Opn kuulokojeista voi tulla langattomat kuulokkeet nykyaikaisiin älypuhelimiin, tabletteihin ja tietokoneisiin ConnectClipiä käyttämällä.

ConnectClip suoratoistaa puhelinkeskustelusi suoraan kuulokojeisiisi, joten voit puhua kädet vapaina, missä oletkaan. Se toimii käytännössä kaikkien matkapuhelimien kanssa. Voit myös yhdistää langattomasti  tietokoneesta tai tabletista Skype-videopuhelut - tai vain kuunnella musiikkia tai  muuta kiinnostavaa kuulokojeistasi.

Lue lisää ConnectClipistä.

Voit suoratoistaa TV:n äänen suoraan korviisi TV-sovittimella

Voit käyttää kuulokojeitasi langattomina TV-stereokuulokkeina.

TV-sovittimella voit:

  • Suoratoistaa ääntä TV:stä suoraan kuulokojeisiin, jotta kuulet sen selkeästi

  • Säätää äänenvoimakkuuden tasoa vain itsellesi pitämällä TV:n oman äänenvoimakkuuden miellyttävänä myös muille

  • Käyttää kuulokojesovellustamme – Oticon Companion – ohjaamaan TV:n äänen kuulokojeisiisi

  • Yhdistää TV-sovittimen musiikkijärjestelmään musiikin suoratoistoa varten kuulokojeisiisi

TV-sovittimemme voi liittää käytännöllisesti katsoen kaikkiin audiolaitteisiin mukana toimitetuilla johdoilla.

Kaukosäädin

Tämän autonavaimen kokoisen pienen laitteen avulla voit hallita Oticon-kuulokojettasi helposti ja huomaamattomasti. Voit säätää äänenvoimakkuutta, vaihtaa ohjelmasta toiseen tai laittaa kuulokojeen pois päältä.

Kuulokojesovelluksemme – Oticon Companion: Mobiilisovellus kuulokojeidesi hallintaan

Oticon Companionin avulla saat huomaamattoman, parannetun hallinnan kuulokojeistasi, mahdollisuuden löytää kadonneet kuulokojeet, yksilöllisen etätuen kuuloalan ammattilaiselta ja paljon muuta.

Oticon Companionilla voit myös:

  • Säätää kuulokojeittesi äänenvoimakkuutta ja eri asetuksia (esim. etämikrofoni, melunvaimennus ja suoratoiston taajuuskorjain)

  • Seurata akkujen tai paristojen tilaa

  • Käytä SpeechBooster -ominaisuutta vähentämään taustahälyä ja tehostamaan puheen kuuluvuutta

  • Käyttää laitettasi etämikrofonina ja kuulla toisen puhujan äänen paremmin meluisissa ympäristöissä

  • Ohjata kuulokojeen laitepariksi liitettyjä langattomia lisävarusteita, useita TV-sovittimia tai laitteita, kuten Oticon EduMic tai ConnectClip, joita voidaan käyttää sekä suoratoistoon että etämikrofonina

Oticon Companion -sovellus on yhteensopiva kaikkien Oticonin Bluetooth-kuulokojeiden kanssa.

Lataa ilmainen Oticon Companion -sovellus:

Download Oticon ON app in iTunes Download Oticon Companion app in Google Play

Apple, Apple-logo, iPhone, iPad ja iPod touch ovat Apple Inc:n Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröimiä tavaramerkkejä. App Store on Apple Inc:n palvelumerkki. Android, Google Play ja Google Play -logo ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.

Joidenkin toimintojen saatavuus riippuu mobiililaitteen ja kuulokojeiden mallista.

Yhteensopivuus

Oticon Opn ja Oticon ON -sovellus ovat yhteensopivia seuraavien laitteiden kanssa: iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone SE, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, 9.7-tuumainen iPad Pro, 12,9-tuumainen iPad Pro, iPad Air 2, iPad Air, iPad (4. sukupolvi), iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini ja iPod touch (5. ja 6. sukupolvi). Laitteissa tulee olla iOS 9.3 tai uudempi. Sovellus tukee myös Apple Watchia. Kun lataat Oticon ON -sovellusta iPadiin, etsi iPhone-sovelluksia App Storesta. Oticon ON -sovellus on yhteensopiva Android™ 6.0 Marshmallow'ta tai uudempaa käyttöjärjestelmää käyttävien laitteiden kanssa.