Connect to your world

Yhdistä kuulokojeet elämääsi

Voit yhdistää Oticonin Bluetooth®-kuulokojeet moniin muihin elektronisiin laitteisiin ja langattomiin lisävarusteisiin. Käytä sitten kuulokojeitasi korkealaatuisina kuulokkeina. Voit tehdä handsfree-puheluita ja suoratoistaa langattomasti TV:n äänen, musiikkia stereoista, videopuheluja, podcasteja, äänikirjoja ja muuta.

Katso uusimmat Bluetooth-kuulokojeemme

Handsfree-viestintää kuulokojeillasi

Käyttääksesi Oticonin Bluetooth-kuulokojeita langattomina kuulokkeina yhdistät yksinkertaisesti kuulokojeesi langattomasti puhelimeesi tai laitteeseesi. Voit sitten soittaa tai vastaanottaa puheluja, videopuheluja, esimerkiksi FaceTime, ja verkkokokouksia.

Pystyt kuulemaan muut ihmiset puheluissasi suoraan kuulokojeissasi samalla, kun kuulokojeittesi mikrofonit poimivat äänesi, joten kaikki puhelussa voivat kuulla sinua.

Tarkista, onko puhelimesi yhteensopiva

Äänen suoratoisto laitteestasi kuulokojeisiin

Kaikki Oticonin Bluetooth-kuulokojeet ovat Made For iPhone® -kuulokojeita. Tämä tarkoittaa, että niitä voidaan käyttää korkealaatuisina stereokuulokkeina äänen suoratoistamiseen iPhonesta, iPadista® ja iPod touchista®.

Voit myös suoratoistaa puhelut iPhonesta ja iPadista kuulokojeisiin. Jos sinulla on yhteensopiva iPhone tai iPad ja yhteensopivat kuulokojeet, voit nauttia suorasta handsfree-viestinnästä suoraan ilman mitään muuta laitetta. Jos näin ei ole, lisäämällä ConnectClipin voit puhua kädet vapaina.

Tarkista, onko iPhonesi yhteensopiva

Jos sinulla on Android-älypuhelin, joka tukee äänen suoratoistoa kuulokojeista (ASHA), ja yhteensopiva kuulokojeet, voit suoratoistaa äänen suoraan puhelimestasi, myös puhelut, kuulokojeisiin. Käyttämällä ConnectClipiä voit puhua kädet vapaina. Jos Android-laitteesi ei tue ASHAa tai jos sinulla on jotkut muut kuulokojeet, tarvitset ConnectClipin, kun haluat suoratoistaa äänen kuulokojeisiin.

Tarkista, onko Android-puhelimesi yhteensopiva

Hands-free puhelut ja langattomasti eri äänilähteisiin

Oticon Opn kuulokojeista voi tulla langattomat kuulokkeet nykyaikaisiin älypuhelimiin, tabletteihin ja tietokoneisiin ConnectClipiä käyttämällä.

ConnectClip suoratoistaa puhelinkeskustelusi suoraan kuulokojeisiisi, joten voit puhua kädet vapaina, missä oletkaan. Se toimii käytännössä kaikkien matkapuhelimien kanssa. Voit myös yhdistää langattomasti  tietokoneesta tai tabletista Skype-videopuhelut - tai vain kuunnella musiikkia tai  muuta kiinnostavaa kuulokojeistasi.

Lue lisää ConnectClipistä.

TV ja musiikki

Muunna kuulokojeesi langattomiksi stereokuulokkeiksi Oticonin TV-sovittimella. TV-sovittimen avulla voit

  • kuulla TV:n selkeästi tai kuunnella musiikkia toistamalla äänen suoraan kuulokojeisiin

  • valita haluamasi kuunteluvoimakkuuden, mutta pitää TV:n äänen muille miellyttävällä tasolla

  • etäohjata suoratoistettavan äänen voimakkuutta Oticon ON -sovelluksella

TV-sovitin toimii jopa 15 metrin etäisyydeltä ja voidaan liittää lähes kaikkiin audiolaitteisiin mukana toimitetuilla johdoilla.

Kaukosäädin

Tämän autonavaimen kokoisen pienen laitteen avulla voit hallita Oticon-kuulokojettasi helposti ja huomaamattomasti. Voit säätää äänenvoimakkuutta, vaihtaa ohjelmasta toiseen tai laittaa kuulokojeen pois päältä.

Kuulokojesovellus Oticon ON  Mobiili-ohjauskeskuksesi

Oticon ON -sovelluksella voit ohjata kuulokojeita älypuhelimesta käsin. Voit säätää äänenvoimakkuutta, vaihtaa ohjelmasta toiseen, tarkistaa pariston ja paljon muuta:

  • Säädä toisesta laitteesta, kuten Oticonin TV-sovittimesta, ConnectClipistä tai EduMicistä, tulevaa ääntä ja vähennä häiritseviä ympäristön ääniä

  • Hienosäädä kuulokojeisiin suoratoistettavaa ääntä suoratoiston taajuussäätimellä ja luo yksilöllinen kuuntelukokemus

  • Käytä iPhonea etämikrofonina ja suoratoista keskustelukumppanisi ääni kuulokojeisiin

  • Seuraa kuulokojeiden käyttöäsi tarkemmin HearingFitnessin™ avulla

  • Luo omia älykkäitä yhteyksiä Esineiden internet / IFTTT -toiminnolla

Lataa ilmainen Oticon ON -sovellus:

Download Oticon ON app in iTunes Download Oticon ON app in Google Play

Pst! Voit kokeilla sovellusta ilman kuulokojeita

Apple, Apple-logo, iPhone, iPad ja iPod touch ovat Apple Inc:n Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröimiä tavaramerkkejä. App Store on Apple Inc:n palvelumerkki. Android, Google Play ja Google Play -logo ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.

Joidenkin toimintojen saatavuus riippuu mobiililaitteen ja kuulokojeiden mallista.

Mahdollisuuksien maailma

Oticon Opn on maailman ensimmäinen kuulokoje, joka voi muodostaa yhteyden Internetiin IFTTT-verkon (IFTTT.COM) kautta.

Haluatko valojen syttyvän automaattisesti, kun kytket kuulokojeesi päälle? Haluatko saada ilmoituksen kuulokojeeseesi, kun joku on ovellasi?

Käytä internetiin liitettyjä älylaitteita ja palveluja Oticon ON -sovelluksen kautta osana IFTTT.com-verkkoa.

Katso miten se toimii

 

Luo omat yhteytesi

Yhteensopivuus

Oticon Opn ja Oticon ON -sovellus ovat yhteensopivia seuraavien laitteiden kanssa: iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone SE, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, 9.7-tuumainen iPad Pro, 12,9-tuumainen iPad Pro, iPad Air 2, iPad Air, iPad (4. sukupolvi), iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini ja iPod touch (5. ja 6. sukupolvi). Laitteissa tulee olla iOS 9.3 tai uudempi. Sovellus tukee myös Apple Watchia. Kun lataat Oticon ON -sovellusta iPadiin, etsi iPhone-sovelluksia App Storesta. Oticon ON -sovellus on yhteensopiva Android™ 6.0 Marshmallow'ta tai uudempaa käyttöjärjestelmää käyttävien laitteiden kanssa.