Yksi tehokas sovellus.
Niin paljon etuja.

Lataa Oticon Companion älypuhelimesta tai tabletilta nyt

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40android

Lataa Oticon Companion nyt

Valmiina joka tilanteeseen

Saa paras hyöty kuulokojeista – helppokäyttöisellä puhelin- tai Apple Watch -sovelluksella säädät ja mukautat kojeita huomaamattomasti ja pidät huolta kuulostasi.

false
false

Enemmän tukea – enemmän vapautta

Optimoi kuulemiskokemuksesi ja tunne olosi varmemmaksi Oticon Companion rinnallasi.

Ohjaa kuulokojeita huomaamattomasti

Säädä äänenvoimakkuutta, vaihda ohjelmaa, yhdistä lisävarusteisiin ja paljon muuta helposti ja huomaamattomasti vain pyyhkäisemällä tai napauttamalla puhelinta – kuulokojeita koskettamatta. Tai nauti vieläkin hienovaraisemmasta, parannetusta Apple Watch -kokemuksesta.

Mukauta käyttökokemus

Kotona, konsertissa, ulkona syömässä... käytä päivän eri tilanteissa mukautettuja ohjelmia, jotka antavat juuri sellaisen äänikokemuksen kuin haluat kuunteluympäristön mukaan. Hienosäädä helposti mikrofonin ääntä ja muita asetuksia – sovellus muistaa ne seuraavallakin kerralla.

Yhdistä mieluisiin asioihin

Äänen suoratoisto puhelimesta kuulokojeisiin tekee kaikesta helpompaa. Nauti selkeänä kuuluvista handsfree-puheluista. Videochattaa ystävien ja perheen kanssa. Suoratoista musiikki ja sovellusten äänet. Ja yhdistä suosikkilaitteisiisi.

Tue hyviä kuuntelutottumuksia

Kehitä varmuutta kuulokojeiden käytössä ja auta kuuloalan ammattilaista optimoimaan onnistumisesi. HearingFitness™-toiminnolla voit asettaa tavoitteita, kuten kuulokojeiden päivittäisen käyttöajan tunteina, ja parantaa käyttökokemustasi yhdessä kuuloalan ammattilainen kanssa.

Helppo sovelluksen sisäinen ohje

Kun tarvitset tukea, näet vaiheittaiset ohjeet suoraan sovelluksesta. Uutiset, ilmoitukset ja automaattiset päivitykset auttavat pysymään ajan tasalla. Voit jopa tarkistaa, kauanko paristot vielä kestävät, tai etsiä kuulokojeet, jos kadotat ne.

Kuulonhuoltoa missä vain

Tarvitsetko kuulokojeiden säätöä tai muuta apua? RemoteCare-toiminnolla saat yhteyden kuuloalan ammattilaiseen seurantatapaamisia tai etäyhteydellä tehtäviä hienosäätöjä varten. Kaikki tämä mukavasti kotoa käsin tai muussa tosielämän kuuntelutilanteessa.

Hanki ILMAINEN sovellus nyt

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40android

App Store on Apple Inc:n palvelumerkki. Android, Google Play ja Google Play -logo ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.

Katso, miten sovellusta käytetään

Tarvitsetko apua aloittamiseen tai tietyn toiminnon kanssa?

Käy Oticon Companionin tukisivulla